LiteBoat


Danzij de support van Innovaren beschikken we sinds 17 juli 2021 over een LiteDUO! Zolang we onze oceaanboot nog niet hebben kunnen we heerlijk trainen in deze coastal boat, geschikt voor roeien op open water! De boot ligt gestationeerd in de tuin bij Kees en ligt na 10 minuutjes wandelen met de trolley in de Oosterschelde. Maar we gaan ook zeker bij Katwijk vanaf het stand varen!! 

 

Deze nieuwe LiteBoat (model 2021) LiteDUO is geïnspireerd op de nieuwe LiteSPORT 1X. Het is een stabiele twee die geschikt is voor alle weersomstandigheden. De LiteDUO is met een lengte van 6,50 meter, langer dan de oude LiteSPORT 2X, net zo licht, sneller en koersvaster.

Het design van de romp maakt de boot zeer stabiel en toch goed reagerend. Dit maakt deze boot geschikt om de roeitechniek snel te verbeteren. De boot ‘loopt’ perfect, het is een geweldige trainingsboot. De LiteDUO is onzinkbaar wat het mogelijk maakt om onder alle omstandigheden op ruw water, meren en rivieren de boot onder controle te houden. Geoefende roeiers kunnen er ook mee kustroeien bij matige wind.

 

Voor meer info over LiteBoat ga naar www.innovaren.nl of www.liteboat.com/nl