Teams Hearttofollow en Atlantic Sixties op het Rotary festival!

Gepubliceerd op 17 mei 2022 om 19:09

Met duizenden bezoekers onder een stralende zon op een fantastische oud-industriële locatie (De Fabrique in Maarssen) was het Rotary festival 2022 op zondag 15 mei 2022 een meer dan geslaagd event.

En voor ons in het bijzonder, want de oceaanroeiboot van Heartofollow was een trekker van formaat en onze 2 roeimissies mochten op warme belangstelling rekenen. In plaats van de gebruikelijke blaren op de handen van het roeien, dreigden ze nu te ontstaan op onze tongen. Maar we beantwoordden alle vragen met veel liefde en passie. Want gepassioneerd zijn we. 2 ervaringsdeskundigen (Marieke en Renate), die de Atlantische overtocht al hebben voltooid 2 jaar geleden en nu opgaan voor hetzelfde kunstje op de Grote Oceaan. En 2 mannen ‘op leeftijd’ (Kees en Paul), die de golven van het IJsselmeer en de Waddenzee graag een keer inruilen voor die van de Atlantische oceaan. In totaal maar liefst 9.300 kilometers roeien over 2 oceanen! 

 

Ons motto is “Wie A zegt, moet ook P zeggen”, waarbij de A staat voor de Atlantic Ocean en de P voor de Pacific Ocean. Onze samenwerking is uniek, sponsors kunnen zich aanmelden voor een package-deal, waardoor publiciteit gegenereerd wordt voor 2 verschillende roeiavonturen. Bijna 2 jaar lang, tot en met het voorjaar 2024! Lees verder >>