Ja, we zijn er nog!

Gepubliceerd op 21 oktober 2021 om 20:28

Joehoe, wat zijn jullie stil, Atlantic Sixties! Dat klopt. We zijn wel druk, dus hoog tijd jullie mee te nemen in onze voorbereidingen. Dus hier maar even een update. Waar waren we? Na de verschijning van de fantastische brochure, gemaakt en geschonken door Natasja Schulte, zijn wij als heuse ondernemers driftig aan de slag met het benaderen van potentiële sponsors. Want als het roeien zelf over de oceaan al een uitdaging is, is het binnenhalen van geld dat zeker. Want zo’n tochtje kost wat en ondernemers moeten het je wel gunnen. Het handje ophouden werkt uiteraard niet. We onderzoeken sponsors goed en sluiten in onze verzoeken aan bij hun werkzaamheden, ambitie en missie. Passen ondernemers in onze visie, dan kunnen ze rekenen op een verzoek tot samenwerking. Dat zijn bedrijven die iets hebben met (plastic) afval, duurzaamheid, visserij, IT, bouw, circulaire economie, enz.

 

Ik word veelvuldig gevraagd hoe het staat met mijn training; ben je al in vorm? En dan antwoord ik dat ik zeker fit ben, maar dat nu vooral de zakelijke kant het belangrijkste is. Volgend jaar start ik met een speciaal trainingsprogramma om in december 2023 op en top fit aan de start te staan. Kees en ik wonen wat verder van elkaar, dus onze trainingsactiviteiten zijn nu nog niet op elkaar afgestemd, maar dat zal zeker gebeuren. Kees zit volop in het sloeproeiseizoen en beschikt al over de nodige scullingvaardigheden, Ik roei nu vooral indoor en doe ook lichte krachttraining zonder mijn spieren op te pompen, want daar heb je niet zo veel aan. En daarnaast fiets en loop ik hard. Ja, dus fit, maar zeker niet fit genoeg voor een tocht over de oceaan.

 

En dan de boot. Daarover is nog geen besluit genomen, verschillende opties staan nog open. Maar het streven is wel in de loop van 2022 te beschikken over het vaartuig dat we naar Antiqua gaan brengen, zodat we langere tijd hebben om de boot ons eigen te maken en de verplichte trainingsuren te maken.

 

Paul