Onze droom gaat in vervulling #workinprogress #StayTuned

Gepubliceerd op 15 juli 2021 om 06:27

Op het moment van schrijven tellen we nog 877 dagen totdat wij onze riemen 'op' halen in de haven van La Gomera. Maar dat betekent zeker niet dat we stilzitten. De voorbereidingen zijn in volle gang. De zoektocht naar een geschikte boot vordert. In augustus gaan we in Engeland op bezoek bij Rannoch, de oceaanroeibotenbouwer met jarenlange ervaring. Uiteraard zullen we dan ook onze vuurdoop ondergaan, de eerste roeitocht in een oceaanroeiboot op zee. We kunnen niet wachten!

 

De sociale media stonden al klaar, een LinkedIn-pagina is onlangs toegevoegd, en binnenkort mogen wij jullie onze prachtige brochure tonen, ontworpen, gemaakt en geschonken door Natasja Schulte. Deze brochure laat zien hoe serieus wij een en ander aanpakken en hij zal worden gebruikt in gesprek met potentiële sponsors.

Ook een trainingsboot zal binnenkort worden aangeschaft, een LiteDUO coastal boat van Innovaren. Een lichtgewicht en zeewaardige boot van nog geen 40 kg, compleet met rollerbankjes. Zolang de echte boot er nog niet is, een fantastisch alternatief om te trainen.

Ook publicitair is er aandacht geweest: in het vakblad Afval!, in het glossy magazine Leven! En binnenkort in de Katwijksche Post.

#StayTuned