#StayTuned wordt beloond; update 29 april 2021

Gepubliceerd op 29 april 2021 om 19:17

Wat heeft Kees en mij, naast de reguliere werkzaamheden als eten, slapen en werken, beziggehouden de laatste 2 weken?

We proberen al weken het perfecte plaatje te maken bij een mooie zonsondergang, maar wolken, regen en de avondklok verhinderden dat tot nu toe. Niet heel erg, we hebben ook geen haast. Over enige tijd zal een flitsende brochure van ons avontuur het levenslicht zien en dan moeten Kees en ik er perfect op staan. Met die brochure, de website en aantrekkelijke sponsorpakketten gaan we potentiële sponsors benaderen. Dat doen we pas als de steigers weg zijn gehaald en ons ‘gebouw’ er piekfijn uitziet. Een officiële stichting maakt hier uiteraard onderdeel van uit. Die komt eraan. De Stichting Atlantic Sixties is op 3 mei niet meer in oprichting, maar daadwerkelijk opgericht. De zoveelste mijlpaal in ons nog korte avontuur.

Ik merk dat het schrijven van een korte blog mijn hartslag al weer doet stijgen. Maf, wat voor effect dit avontuur op je heeft. Ik zag namelijk net dat ons jaar, 2023, alweer een plaatsje naar voren is opgeschoven op de officiële website van @Atlanticcampaigns, want ook de eerste inschrijving van 2024 is al een feit. Met een beetje fantasie voelt dat toch een beetje als ”Nog even en dan gaan we….”

We zitten nog middenin de bootoriëntatie fase, waarin het nog alle kanten op kan: een nieuwe boot laten bouwen in Nederland, een tweedehands kopen of een boot huren. We zijn er nog niet uit, maar we verzamelen wel steeds meer informatie. En ook ervaringen van anderen doen onze kennis vergroten. Zoals het waterdicht maken van afspraken als je gaat huren, de prijzige invoerrechten als je importeert uit Engeland, maar ook de overweging om met 2 man in een 4-mansboot te gaan roeien. Niet veel zwaarder, hoger op het water, dus meer effect van de wind en een ‘riante’ slaapkamer. Zo komen we steeds dichterbij een definitieve, maar goed afgewogen, keuze.

Paul

#StayTuned