Week 4 of our journey.....

Gepubliceerd op 11 april 2021 om 20:25

Wat hebben de @Atlanticsixties deze 4e week na de start van hun Challenge zoal gedaan?

Op woensdag 7 april de 2e cursusdag van de roeivereniging Dutch Coastal Rowing...... en op zaterdag een online bijeenkomst van de raceorganisatie over Public Relations en gebruik van social media.

De week werd vandaag afgesloten met een bezoek aan Ron Straver van Roeisloepen.nl in Deventer. Ron is een goede bekende in het sloeproeiwereldje maar ook ver daarbuiten. Met Ron hebben we de eventuele mogelijkheden besproken voor de bouw van een geheel nieuwe oceaanboot! En uiteraard mocht een foto met nieuwe kleding niet ontbreken (met dank aan Ron voor het maken van de foto's) waarbij het onderschrift "nog 2 1/2 jaar en nu al in shape" niet zou misstaan.

#StayTuned


What did the @Atlanticsixties do this 4th week since they started their Challange?

Wednesday 7th April it was time for the 2nd online safety & navigation course of Dutch Coastal Rowing......  Saturday we met other TWAC teams in an online workshop.  Today we visited Ron Straver, boat builder based in the city of Deventer (Roeisloepen.nl) Ron is a well known man is the Dutch lifeboat / whaler / pilot gig rowing world.

We discussed the possibilities of a new build ocean rowing boat! Last but not least; the first foto-shoot with brand new Atlantic Sixties shirts & caps! (thanks to Ron for taking the pics)

 

#StayTuned